Over DB Cargo

Over DB Cargo

Bij DB Cargo Rail in België en Nederland werken zo’n 650 mensen. Rangeerders, wagenmeesters, treinbestuurders, procescoördinatoren en planners, maar ook mensen in administratieve, beleids- en staffuncties. Zij zorgen er elke dag voor dat treinen goederen vervoeren van zeehavens naar grote bedrijven en industriële sites landinwaarts.

Sinds eind 2012, na de privatisering van het goederenvervoer in België, is DB Cargo Rail ook actief bij ons. En sindsdien zijn we alleen maar gegroeid. We zagen niet alleen een boom in het aantal vervoersopdrachten, maar ook ons personeelsbestand blijft groeien.
Bij ons staan klantgerichtheid, rendabiliteit, vooruitgang, gemeenschappelijkheid en verantwoordelijkheid centraal. We communiceren dan ook altijd open en integer met onze klanten, handelspartners en collega’s. DB Cargo hecht veel waarde aan een goed en prettig werkklimaat, waarin de mens voorop staat. Daarom werken we intensief aan uitstekende arbeidsomstandigheden en houden onze communicatielijnen kort.

Zin om aan boord van DB Cargo België te stappen? Check onze vacatures!

Wil jij ook werken voor DB Cargo?
Bekijk vacatures

Werken bij DB Cargo

Maak kennis met DB Cargo en ontdek wat we je kunnen bieden.
Hieronder vind je enkele van de voornaamste voordelen terug die verbonden zijn aan een job bij DB Cargo.

Wees gerust
Aangenaam werken
Competitief salaris
Doorgroeien
Ontwikkel jezelf

DB Cargo vormt samen met railtransportbedrijven in Denemarken, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Polen, Roemenië en Zwitserland de business unit Rail van DB Schenker. In Nederland is DB Schenker het grootste railtransportbedrijf van het land.

© DB Cargo Belgium BVBA 2019
- Privacy & Cookies - Disclaimer