Werken bij DB Cargo

 • Werken bij DB Cargo
 • Wees gerust
 • Aangenaam werken
 • Competitief salaris
 • Doorgroeien
 • Ontwikkel jezelf

Werken bij DB Cargo

Bij DB Cargo kom je terecht in een professionele en wereldwijde firma. Een bijzondere bedrijf met tal van uitdagingen, mogelijkheden en voordelen staat op je te wachten. Je werkt mee aan ambitieuze projecten waarbij je een onmisbare schakel bent die verantwoordelijk is voor de economische groei van onze regio.

Alsof dat nog niet interessant genoeg is, brengt het vervoeren van diverse producten en grondstoffen je op de meest bijzondere plekken in de België, Nederland en Duitsland.

Door het teamwork met je leuke collega’s heerst er een aangenaam werkklimaat. Bij DB Cargo werk je met collega’s op wie je kunt rekenen. Productief werken in een aangename sfeer, dat is het uitgangspunt. Daartegenover staat een concurrerende verloning met sterke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zeg nu zelf, wat is mooier dan een job op het spoor!?

Wees gerust

DB Cargo is een van ’s werelds toonaangevende aanbieders van geïntegreerde logistieke diensten. Met onze 94.600 werknemers verspreid over meer dan 2000 vestigingen in 130 landen, nemen we een leidinggevende positie in, zowel binnen Europa als wereldwijd.

Het spreekt voor zich dat werken in onze organisatie je de nodige werkzekerheid kan bieden. Sinds 28 december 2012 is DB Cargo Rail ook actief op Belgisch grondgebied en de ontwikkeling in België verloopt voorspoedig: klanten en partners zijn tevreden en er komen bijgevolg erg veel vervoersaanvragen binnen.

Precies om deze groeiende vraag te kunnen bolwerken, zijn we op zoek naar nieuwe treinbestuurders. De goede basis is er alvast, voor de verdere groei rekenen we op jou.

Aangenaam werken

DB Cargo Belgium BVBA wordt momenteel verder uitgebouwd door een beperkte, dynamische groep mensen met veel specialistische kennis. Het werken binnen dit klein team heeft zo zijn voordelen: je leert je collega’s erg snel kennen en vormt al snel een hechte groep.

Naast alle voordelen van het werken binnen een klein team, beschik je bij DB Cargo echter ook over alle ondersteuning en knowhow van een wereldspeler binnen de logistieke sector. Collega’s uit andere landen staan altijd paraat voor je en luisteren graag naar wat jij te vertellen hebt.

Competitief salaris

Productief werken staat bij DB Cargo voorop. Het spreekt dan ook voor zich dat we je een concurrerend salaris willen bieden samen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een mooi salaris bieden wij je ook maaltijd cheques, een bedrijfswagen met tankkaart en een smartphone.

Hieronder vind je een overzicht van wat je kan verwachten:

 • Bediende Contract
 • 37 uren werkweek
 • Marktconforme premies
 • Meer knowhow betekent meer verloning
 • Veiligheidskleding
 • Smartphone
 • Bedrijfswagen met tankkaart bij bepaalde profielen
 • Maaltijdcheques

Voor meer vragen omtrent salarisvoorwaarden kun je ons steeds contacteren.

Doorgroeien

DB Cargo Rail maakt in België sinds begin 2013 een opstartfase door. Momenteel zijn we volledig operatief, maar werken we met een beperkt team. Nu ook de vervoersaanvragen beginnen toe te nemen zijn we op zoek naar nieuwe treinbestuurders. De treinbestuurders die we nu wensen aan te werven, maken bijgevolg de eerste stappen van DB Cargo Rail in de Belgische markt mee.

Het spreekt voor zich dat wanneer DB Cargo Rail blijft groeien in België, dat ook de huidige kleine structuur van het bedrijf zal veranderen. Bijgevolg komt er een plaats vrij om nieuwe treinbestuurders op te leiden, te coachen en op te volgen. Daar kom jij, als werknemer van het eerste uur, uiteraard als eerste voor in aanmerking. Met andere woorden, draag jij bij aan het succes van de groei van DB Cargo Rail in België, maak je kans door te groeien.

Ontwikkel jezelf

Een wereldspeler in de vervoersector biedt je enorm veel mogelijkheden op het vlak van zelfontwikkeling. Ervaring op doen en opsteken van je ervaren collega’s enerzijds en de mogelijkheid om één van onze vele opleidingen te volgen beschouwen we bij DB Cargo als vanzelfsprekend.

Je komt in contact met collega’s van over heel de wereld, en je verrijkt je op die manier met een bijzondere kennis en inzage in de vervoersector wereldwijd.

Wil jij ook werken voor DB Cargo?
Schouwer/Rangeerder
België - (m/v)

Als Schouwer/Rangeerder bij DB Cargo kom je terecht in een professioneel en wereldwijde firma. Een bijzondere job met tal van uitdagingen, mogelijkheden en voordelen ligt bij ons op jou te wachten.

Lees meer
Treinbestuurder
België - (m/v)

Ben jij op zoek naar een uitdaging met de nodige vrijheid én verantwoordelijkheid? Als treinbestuurder ben je een onmisbare schakel in de economie.

Lees meer
Dispatcher
Antwerpen - (m/v)

Ben jij gebeten door de spoorwegmicrobe? Als dispatcher hou jij het goederenvervoer letterlijk en figuurlijk op de rails.

Lees meer
Customer Service Medewerker
Antwerpen - (m/v)

Ben jij sociaal en heb je een logistieke achtergrond? Als customer service medewerker volg jij de transportopdrachten van onze klanten en verladers op van begin tot eind.

Lees meer
© DB Cargo Belgium BVBA 2019
- Privacy & Cookies - Disclaimer