Waarom werken bij DB Cargo Belgium?

 • Werken bij DB Cargo
 • Wees gerust
 • Aangenaam werken
 • Competitief salaris
 • Ontwikkel jezelf

Waarom werken bij DB Cargo Belgium?

Bij DB Cargo Belgium kom je terecht in een professionele en Europese firma. Een bijzonder bedrijf met tal van uitdagingen, mogelijkheden en voordelen. Je werkt mee aan ambitieuze projecten waarbij je een onmisbare schakel bent die verantwoordelijk is voor de economische groei van onze regio.

Alsof dat nog niet interessant genoeg is, brengt het vervoeren van diverse producten en grondstoffen je op de meest bijzondere plekken in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Door het teamwork met je leuke collega’s heerst er een aangenaam werkklimaat. Bij DB Cargo Belgium werk je met collega’s op wie je kunt rekenen. Productief werken in een aangename sfeer, dat is het uitgangspunt. Daartegenover staat een competitief salaris pakket met sterke secundaire arbeidsvoorwaarden en extra legale voordelen binnen jou functie.

Waar wacht je nog op? Stuur ons nu nog jouw sollicitatie.

Wees gerust

DB Cargo AG is de grootste goederenspoorwegonderneming van Europa. Werken in onze organisatie kan je de nodige werkzekerheid bieden. Sinds 17 juli 2018 zijn we actief op Belgisch grondgebied en de ontwikkeling in België verloopt voorspoedig: dat we sinds 2019 overgeschakeld zijn naar DB Cargo Belgium bvba.

Het bedrijf is in volle groei en precies hiervoor zijn we opzoek naar nieuwe internationale treinbestuurders, schouwer/rangeerders, dispatchers en ook administratieve hulp. Een sterke basis is er alvast, voor de verdere groei rekenen we op jou

Aangenaam werken

DB Cargo Belgium is niet alleen bezig met zijn goederenverkeer maar ook met het uitbreiden van een dynamisch team. Een goede verstandhouding tussen teamleider en werknemer is hierbij van cruciaal belang om aangenaam en veilig te werk te gaan. Samen met de collega’s, leidinggevenden en de directie hanteren we een open bedrijfscultuur.

Naast alle voordelen van het werken binnen een dynamische groep, beschik je bij DB Cargo Belgium echter ook over alle ondersteuning en knowhow van een Europese speler binnen de logistieke sector.

Competitief salaris

Productief en veilig werken staat bij DB Cargo Belgium voorop. Het spreekt dan ook voor zich dat we je een vast contract bieden samen met goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een mooi salarispakket met daarbij extralegale voordelen binnen jouw functie.

Hieronder vind je een overzicht van wat je kan verwachten:

 • Marktconforme premies
 • Maaltijdcheques van 8€
 • Groeps- & hospitalisatieverzekering
 • Veiligheidskledij
 • Smartphone, tablet en/of bedrijfswagen (afhangend van jouw functie)

Voor meer vragen omtrent salarisvoorwaarden kun je ons steeds contacteren.

Ontwikkel jezelf

Een Europese speler in de vervoerssector biedt je enorm veel mogelijkheden op vlak van zelfontwikkeling. Ervaring op doen en opsteken van je ervaren collega’s en de mogelijkheid om één van onze vele opleidingen te volgen. Dit beschouwen we bij DB Cargo Belgium als vanzelfsprekend.

Je komt in contact met collega’s van andere Europese landen en je verrijkt je op die manier met bijzondere kennis over de vervoerssector in Europa.

Wil jij ook werken voor DB Cargo?
Customer Service Officer
Vlaanderen, België - (m/v)
Hou jij van klantencontacten en ben je gebeten door de spoorwegmicrobe? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!
 • Aannemen en registreren van transportopdrachten van klanten en verladers.
Lees meer
© DB Cargo Belgium BV 2020
- Privacy & Cookies - Disclaimer